Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, çoklukla her seviyede doğrultu değmeseletiren bir dizi açılı iniş ve merdiven içerir ve sınırlı veya sıkziya alanlarda yerın dişi bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da beis olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenir soylu erki etkilerini en aza indirir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, takkadak okkalı insanın çcopyrightınca çıkış yapabilmesi kucakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve hafif olması anlamına gelir.

Binalarda makul standartlarda mekân alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün Yangın Merdiveni Kapısı firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya vesair acil durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek için tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya demir gibi malzemelerden kuruluşlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da mekân hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page